Ochrana osobních údajů a GDPR

Provozovatel Ubytovacího zařízení Penzion Green na adrese Hukvaldy 193, PSČ: 739 46 pracuje s osobními údaji, proto vyžaduje souhlas se zpracováním osobních údajů dle Nařízení Evropského Parlamentu a Rady (EU) 679/2016, o Ochraně fyzických osob, v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (GDPR) a dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů.

Odesláním rezervační zprávy prostřednictvím emailového kontaktu či oslovení naší společnosti prostřednictvím telefonu uděluji společnosti Widedesign s.r.o., se sídlem Zámecké nám. 1254, Frýdek-Místek, PSČ 738 01, IČ: 26881594, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, vložka 41174, emailový kontakt: info@penziongreen.cz, telefonický kontakt +420 774 780 302 a  +420 774 302 460 (dále jen „Správce”), souhlas se zpracováním mých osobních údajů, a to za níže uvedených podmínek:

1. Osobní údaje, které budou zpracovány:

  • jméno a příjmení,
  • emailová adresa (pokud bude poskytnuta)
  • telefonický kontakt (pokud bude poskytnut)
  • adresa subjektu (pokud bude poskytnuta)
  • jiný osobní údaj poskytnutý subjektem

2. Účelem zpracování osobních údajů je:

  • vytvoření rezervace ubytování a zasílání obchodních nabídek Správce. Zejména se jedná o informace o slevách na ubytování, informace o připravovaných a realizovaných akcích.

3. Doba zpracování osobních údajů je: 6 let

4. Prohlášení subjektu:
Subjekt odesláním emailu Správci či oslovením prostřednictvím telefonického hovoru prohlašuje, že byl Správcem řádně poučen o zpracování a ochraně osobních údajů*, že výše uvedené osobní údaje jsou přesné a pravdivé a jsou Správci poskytovány dobrovolně. Dále Subjekt je srozuměn a souhlasí s tím, že souhlas se zpracování osobních údajů může kdykoli zrušit formou emailového oznámení na adresu info@penziongreen.cz. Dále Subjekt je srozuměn a souhlasí s tím, že souhlas se zpracování osobních údajů udělený při rezervaci ubytování nebo při nástupu k ubytování (vyplnění Ubytovacího listu hosta) je povinný a pokud dojde k jeho zrušení před uskutečněním nebo v průběhu objednaného pobytu, bude vzhledem k nemožnosti ubytování realizovat či dále v něm pokračovat, postupováno ukončením ubytování bez náhrady.

 

*Poučení Subjektu údajů
Správce tímto v souladu s ustanovením čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 679/2016 ze dne 27. dubna 2016, obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „Nařízení”), informuje, že:

  • osobní údaje Subjektu údajů budou zpracovány na základě jeho svobodného souhlasu, a to za výše uvedených podmínek,
  • důvodem poskytnutí osobních údajů Subjektu údajů je zájem Subjektu údajů o ubytování poskytované Správcem či zasílání obchodních nabídek Správce.
  • Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů, nepověřil zpracováním osobních údajů žádného zpracovatele ani neurčil zástupce pro plnění povinností ve smyslu Nařízení,
  • Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje Subjektu údajů do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným třetím osobám,
  • Subjekt údajů má právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, právo požadovat od Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, má právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, má-li za to, že Správce při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s Nařízením.